• q56
  • q55
  • q61
Wilujeng sumping di ramatloka kami
ShenZhen SYM Electronics Co., Ltd diadegkeun dina 2006. dileueut reputasi hébat dina kustomisasi profésional tina rupa-rupa panyambungna, harnesses kawat, majelis kabel.

Kitu Kunaon SYM Electronics

produk urang boga rupa-rupa aplikasi
  • kaunggulan

    kaunggulan

    Our products have good quality and credit to let us establish win-win cooperation with many countries.
  • palayanan

    palayanan

    Naha éta téh pre-diobral atawa sanggeus-jualan, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng ladenan pangalusna mun ngantep anjeun terang tur nganggo produk urang leuwih gancang.
  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    Over 12 years OEM / ODM experience. Give us your ideas, we achieve your design accurately.

Tentang Kami

SYM Electronics is a full service manufacturer, specializing in manufacturing kinds of connector  , wire harness and cable assembly which including Pin/Female header;Box header;FPC/FFC Connector;D-SUB/DVI/USB/RJ11/RJ45 Connector series; Wafer Connector;Servo cable, data cable…etc.

 

Founded in 2006. Enjoy great reputation on professional customization of a wide variety of Connectors, wire harnesses, cable assemblies.

 

Products can be widely used in below fields: Industrial automation,New energy,Automobile,UPS(uninterruptible power supply),Telecommunications ,Medical Equipment and Devices, Security Devices …etc.

  • DSC_6162
  • DSC_6211
  • DSC_6165
  • DSC_6157

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!