• q56
  • q55
  • q61
Wilujeng Sumping
Halifax SYM Electronics Co., Ltd didegaké ing taun 2006. Seneng reputasi ing pangaturan profesional saka macem-macem saka sudhut Konektor, harnesses kabel, kumpulan kabel.

Dadi Apa SYM Electronics

produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi
  • kaluwihan

    kaluwihan

    Our products have good quality and credit to let us establish win-win cooperation with many countries.
  • Service

    Service

    Apa iku wis sale utawa sawise-sales, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik kanggo supaya ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet.
  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    Over 12 years OEM / ODM experience. Give us your ideas, we achieve your design accurately.

Babagan awake dhewe

SYM Electronics is a full service manufacturer, specializing in manufacturing kinds of connector  , wire harness and cable assembly which including Pin/Female header;Box header;FPC/FFC Connector;D-SUB/DVI/USB/RJ11/RJ45 Connector series; Wafer Connector;Servo cable, data cable…etc.

 

Founded in 2006 Seneng reputasi ing pangaturan profesional saka macem-macem saka sudhut Konektor, harnesses kabel, kumpulan kabel.

 

Products can be widely used in below fields: Industrial automation,New energy,Automobile,UPS(uninterruptible power supply),Telecommunications ,Medical Equipment and Devices, Security Devices …etc.

  • DSC_6162
  • DSC_6211
  • DSC_6165
  • DSC_6157

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!